- Înainte de a intra într-o familie, folosește Șterge definitiv contul din ecranul Creează sau intră într-o familie. După configurare, deschide Mai mult → Confidențialitate și securitate → Datele mele.
- Verifică dacă ești proprietarul familiei. Transferă proprietatea înainte de ștergere.
- Exportă datele pe care dorești să le păstrezi.
- Introdu cuvântul de confirmare afișat de aplicație și confirmă ștergerea definitivă.
Ce se elimină
Contul, profilul și apartenențele tale sunt eliminate conform fluxului aplicației. Conținutul comun poate fi păstrat când este necesar pentru ceilalți membri, cu autorul anonimizat, conform politicii aplicabile.
Abonamentul din magazin
Ștergerea contului NESTA nu anulează automat un abonament. Anulează-l separat în Google Play sau App Store înainte de ștergere.
Dacă nu poți deschide aplicația
Folosește canalul de suport din versiunea instalată pe un alt dispozitiv autentificat. Înainte de lansarea comercială va fi publicat și un contact juridic extern verificat.